• Uniek Huwelijk bij Vlaams-Brabant
  • Uniek Huwelijk bij Vlaams-Brabant
  • Uniek Huwelijk bij Vlaams-Brabant

Huwelijk Vlaams-Brabant

Huwelijk Vlaams-Brabant

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtplek voor huwelijken bij Vlaams-Brabant.

Op zoek naar een huwelijk in een fraaie idyllische locatie bij Vlaams-Brabant? Het Posthof met zijn bekoorlijke zalen en tuin is de ideale locatie voor verschillende soorten gelegenheden zoals een huwelijk.Niet alleen de fraaie zalen (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle huwelijken het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Vlaams-Brabant zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de gasten van uw huwelijk. In de ruime veranda met prachtig uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De van verwarming en airco voorziene zalen zijn sfeervol aangekleed voor alle soorten feesten (huwelijken,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale setting. De klassevolle feestzalen verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de beste huwelijken en andere feesten in Vlaams-Brabant en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties buiten

Indien het weer het toelaat, dan is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor openluchtrecepties die uw huwelijk nog net dat tikkeltje extra cachet geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de fraaiste plekjes nabij Vlaams-Brabant. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, sfeervolle tuinen terwijl de ‘kids’ lekker kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun element voelen op uw huwelijk!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde huwelijken

Iedereen komt aan z’n trekken op een huwelijk in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden met dank aan de zorgvuldig uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een huwelijk een herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de cliënt komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

100% afgewerkte huwelijken met alles erop en eraan

De vriendelijke eigenaars met het bekwame team maken uw huwelijk in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat van belang is om feesten zoals huwelijken tot een weergaloos succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, hartelijke bediening, vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In samenspraak met de klant, creëren zij uw ‘droomhuwelijk’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Vlaams-Brabant is trouwens zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed te bereiken.