• Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]

Huwelijk Velm

Huwelijk Velm

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde plek voor huwelijken bij Velm.

Op zoek naar een huwelijk in een fijne idyllische setting bij Velm? Het Posthof met zijn fijne zalen en tuin is de ideale locatie voor verschillende soorten evenementen zoals een huwelijk.Niet enkel de fraaie feestzalen (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle huwelijken het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Velm zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de genodigden op uw huwelijk. In de grote veranda met fantastisch uitzicht kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene ruimtes zijn sfeervol ingericht voor diverse events (huwelijken,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor festiviteiten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een ideale plek. De stijlvolle zalen bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de allerbeste huwelijken en andere feesten in Velm en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties in de buitenlucht

Wanneer het weer er geschikt voor is, dan is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw huwelijk net dat tikje extra verschaffen. Het is een van de meest idyllische plaatjes in de omgeving van Velm. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, feeërieke tuinen terwijl de kinderen lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun element voelen op uw huwelijk!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde huwelijken

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijk in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden dankzij de perfect gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een huwelijk een herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de klant komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

100% georganiseerde huwelijken in een stijlvol decor

De vriendelijke uitbaters met hun bekwame medewerkersteam maken uw huwelijk in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om feesten zoals huwelijken tot een eclatant succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, hartelijke bediening, snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In goed overleg met de klant, construeren zij uw ‘droomhuwelijk’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Velm is trouwens zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed te bereiken.