• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Huwelijk Sint-Truiden

Huwelijk Sint-Truiden

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een ideale locatie voor huwelijken bij Sint-Truiden.

Bent u op zoek naar een geweldige droomplek voor een huwelijk bij Sint-Truiden? Wilt u een huwelijk organiseren op een lieflijke idyllische droomlocatie? Het Posthof met zijn schitterende zalen en tuin is de gedroomde locatie voor uiteenlopende soorten evenementen zoals een huwelijk.Niet alleen de authentieke feestruimtes (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle huwelijken het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Sint-Truiden zullen een fantastische indruk nalaten op de genodigden van uw huwelijk. In de ruime veranda met prachtig panorama kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De van verwarming en airco voorziene zalen zijn sfeervol aangekleed voor diverse feesten (huwelijken,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte locatie. De gezellige feestruimtes verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de allerbeste huwelijken en andere feesten in Sint-Truiden en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties in de buitenlucht

Indien het weer goed is, is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor buitenrecepties die uw huwelijk net dat beetje extra bieden. Het is een van de meest idyllische plekjes bij Sint-Truiden. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, sfeervolle tuinen terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun sas voelen op uw huwelijk!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke huwelijken

Iedereen komt aan z’n trekken op een huwelijk in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden met dank aan de zorgvuldig uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een huwelijk een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de cliënt komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder uitgebreid.

100% georganiseerde huwelijken in een stijlvol decor

De vriendelijke uitbaters bijgestaan door hun bekwame team maken uw huwelijk in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat onontbeerlijk is om feesten zoals huwelijken tot een overweldigend succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In samenspraak met de cliënt, construeren zij uw ‘droomhuwelijk’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Sint-Truiden is trouwens zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot te bereiken.