• Uniek Huwelijk bij Rotselaar
  • Uniek Huwelijk bij Rotselaar
  • Uniek Huwelijk bij Rotselaar

Huwelijk Rotselaar

Huwelijk Rotselaar

Het Posthof, een prachtlocatie voor huwelijken bij Rotselaar.

Zoekt u een plaats voor een huwelijk bij Rotselaar in een fraaie landelijke locatie? Het betoverende prachtige feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor uiteenlopende evenementen.Niet enkel de authentieke zalen (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle huwelijken het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Rotselaar zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de gasten van uw huwelijk. In de gerieflijke veranda met mooi panorama kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De van verwarming en airco voorziene zalen zijn klassevol aangekleed voor alle events (huwelijken,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De stijlvolle feestruimtes verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de allerbeste huwelijken en andere feesten in Rotselaar en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor openluchtrecepties

Indien het weer er geschikt voor is, dan is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw huwelijk net dat tikje extra cachet bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de meest idyllische plaatjes in de omgeving van Rotselaar. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de zalige, sfeervolle tuinen terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw huwelijk!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke huwelijken

Iedereen komt aan z’n trekken op een huwelijk in ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een huwelijk een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden verwend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

100% georganiseerde huwelijken in een stijlvol decor

De vriendelijke eigenaars met hun professionele team maken uw huwelijk in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten wij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals huwelijken tot een eclatant succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In samenspraak met de klant, realiseren zij uw ‘droomhuwelijk’. U wordt bij ons van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Rotselaar is bovendien zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed te bereiken.