• Mooi Huwelijk nabij Pellenberg
  • Mooi Huwelijk nabij Pellenberg
  • Mooi Huwelijk nabij Pellenberg

Huwelijk Pellenberg

Huwelijk Pellenberg

Het Posthof, een ideale locatie voor huwelijken bij Pellenberg.

Op zoek naar een huwelijk in een fraaie idyllische setting bij Pellenberg? Het aangename feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor verschillende evenementen.Niet enkel de authentieke zalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle huwelijken het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Pellenberg zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de genodigden op uw huwelijk. In de gerieflijke veranda met prachtig panorama kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde ruimtes zijn stijlvol ingericht voor diverse evenementen (huwelijken,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor festiviteiten in familiekring is ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De stijlvolle feestzalen bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de allerbeste huwelijken en andere feesten in Pellenberg en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor openluchtrecepties

Als het weer goed is, is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw huwelijk net dat beetje extra bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de meest idyllische plekjes bij Pellenberg. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, feeërieke tuin terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw huwelijk!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke huwelijken

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijk in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een huwelijk een herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is zeer gevarieerd.

100% georganiseerde huwelijken in een stijlvol decor

De behulpzame uitbaters met hun bekwame team maken uw huwelijk in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals huwelijken tot een weergaloos succes te maken. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In samenspraak met de cliënt, creëren zij uw ‘droomhuwelijk’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Pellenberg is trouwens zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot te bereiken.