• Uniek Huwelijk bij Oplinter
  • Uniek Huwelijk bij Oplinter
  • Uniek Huwelijk bij Oplinter

Huwelijk Oplinter

Huwelijk Oplinter

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een droomlocatie voor huwelijken bij Oplinter.

Op zoek naar een huwelijk in een fijne landelijke setting bij Oplinter? Het Posthof met zijn aantrekkelijke zalen en tuin is de ideale locatie voor verschillende soorten aangelegenheden zoals een huwelijk.Niet alleen de authentieke feestruimtes (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle huwelijken het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (buitenrecepties) bij Oplinter zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de genodigden van uw huwelijk. In de grote veranda met mooi panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde feestruimtes zijn klassevol ingericht voor uiteenlopende feestelijkheden (huwelijken,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde setting. De klassevolle feestzalen bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de allerbeste huwelijken en andere feesten in Oplinter en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Als het weer het toelaat, is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw huwelijk net dat tikje extra geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de mooiste plaatjes in de omgeving van Oplinter. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, sfeervolle tuinen terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw huwelijk!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde huwelijken

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijk in ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden met dank aan de perfect uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een huwelijk een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de smakelijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de klant komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder uitgebreid.

Perfect georganiseerde huwelijken in een stijlvol decor

De enthousiaste uitbaters bijgestaan door hun bekwame medewerkersteam maken uw huwelijk in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals huwelijken tot een overweldigend succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In goed overleg met de opdrachtgever, construeren zij uw ‘droomhuwelijk’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Oplinter is bovendien zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed te bereiken.