• Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]

Huwelijk Neerwinden

Huwelijk Neerwinden

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtsetting voor huwelijken bij Neerwinden.

Bent u op zoek naar een uitgelezen prachtige setting voor een huwelijk bij Neerwinden? Wilt u een huwelijk organiseren op een wondermooie idyllische locatie? Het Posthof met zijn lieflijke zalen en tuin is de gedroomde locatie voor uiteenlopende soorten aangelegenheden zoals een huwelijk.Niet enkel de authentieke zalen (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle huwelijken het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Neerwinden zullen een fantastische indruk sorteren op de gasten op uw huwelijk. In de ruime veranda met fraai uitzicht kunnen binnenrecepties plaatshebben. De van verwarming en airco voorziene feestzalen zijn sfeervol aangekleed voor alle feestelijkheden (huwelijken,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen locatie. De stijlvolle zalen verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de beste huwelijken en andere feesten in Neerwinden en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties buiten

Als het weer er geschikt voor is, dan is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw huwelijk net dat tikje extra geven. Ons domein is een van de mooiste plaatjes in de omgeving van Neerwinden. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, sprookjesachtige tuinen terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun element voelen op uw huwelijk!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde huwelijken

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijk in ‘Het Posthof’. Voor elk soort feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een huwelijk een herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder gevarieerd.

Netjes georganiseerde huwelijken in gezellige sfeer

De vriendelijke uitbaters bijgestaan door hun professionele team maken uw huwelijk in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat nodig is om feesten zoals huwelijken tot een overweldigend succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In samenspraak met de cliënt, construeren zij uw ‘droomhuwelijk’. U wordt bij ons van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Neerwinden is trouwens zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot te bereiken.