• Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]

Huwelijk Lubbeek

Huwelijk Lubbeek

Het Posthof, een ideale locatie voor huwelijken bij Lubbeek.

Bent u op zoek naar een fraaie plek voor een huwelijk bij Lubbeek? Wil u een huwelijk organiseren op een wondermooie landelijke prachtlocatie? Het Posthof met zijn lieflijke zalen en tuin is de ultieme locatie voor uiteenlopende soorten gelegenheden zoals een huwelijk.Niet alleen de fraaie feestruimtes (voor 30 tot 300 gasten om voor alle huwelijken het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (buitenrecepties!) bij Lubbeek zullen een fantastische indruk sorteren op de genodigden van uw huwelijk. In de ruime veranda met mooi uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste feestzalen zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor diverse events (huwelijken,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor kleine of grote feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale plek. De klassevolle feestzalen verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de allerbeste huwelijken en andere feesten in Lubbeek en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties buiten

Wanneer het weer het toelaat, is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor buitenrecepties die uw huwelijk net dat beetje extra bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de meest idyllische plekjes in de omgeving van Lubbeek. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, feeërieke tuinen terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun sas voelen op uw huwelijk!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke huwelijken

Iedereen komt aan z’n trekken op een huwelijk in ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden met dank aan de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een huwelijk een heugelijke herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de cliënt komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

Tip top georganiseerde huwelijken met alles erop en eraan

De gedreven eigenaars met het professionele team maken uw huwelijk in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat van belang is om feesten zoals huwelijken tot een eclatant succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In duidelijk overleg met de organisator, creëren zij uw ‘droomhuwelijk’. U wordt bij ons van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Lubbeek is bovendien zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot te bereiken.