• Leuk Huwelijk nabij Lovenjoel
  • Leuk Huwelijk nabij Lovenjoel
  • Leuk Huwelijk nabij Lovenjoel

Huwelijk Lovenjoel

Huwelijk Lovenjoel

Het Posthof, een prachtsetting voor huwelijken bij Lovenjoel.

Bent u op zoek naar een geweldige prachtplek voor een huwelijk bij Lovenjoel? Wilt u een huwelijk organiseren op een fraaie landelijke droomlocatie? Het oogverblindende feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor verschillende aangelegenheden.Niet alleen de authentieke feestruimtes (van 30 tot 300 genodigden om voor alle huwelijken het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Lovenjoel zullen een fantastische impressie nalaten op de genodigden op uw huwelijk. In de grote veranda met mooi uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde feestruimtes zijn stijlvol en sfeervol ingericht voor alle evenementen (huwelijken,…). Voor zowel professionele meetings als voor grote of kleine feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een geschikte setting. De gezellige zalen verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de allerbeste huwelijken en andere feesten in Lovenjoel en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties buiten

Wanneer het weer goed is, dan is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor openluchtrecepties die uw huwelijk net dat tikje extra cachet geven. Ons domein is een van de mooiste plaatjes in de buurt van Lovenjoel. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, feeërieke tuin terwijl de kinderen zorgeloos kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun element voelen op uw huwelijk!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke huwelijken

Iedereen komt aan z’n trekken op een huwelijk in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een huwelijk een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met u komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

Perfect georganiseerde huwelijken in een stijlvol decor

De vriendelijke uitbaters bijgestaan door hun bekwame team maken uw huwelijk in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat nodig is om aangelegenheden zoals huwelijken tot een overweldigend succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, beleefde bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In goed overleg met de cliënt, realiseren zij uw ‘droomhuwelijk’. U wordt bij ons van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Lovenjoel is bovendien zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot bereikbaar.