• Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]

Huwelijk Linter

Huwelijk Linter

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtplek voor huwelijken bij Linter.

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke prachtlocatie voor een huwelijk bij Linter? Wil u een huwelijk organiseren op een mooie landelijke droomlocatie? Het Posthof met zijn prachtige zalen en tuin is de ideale locatie voor verschillende soorten evenementen zoals een huwelijk.Niet alleen de fraaie zalen (van 30 tot 300 gasten om voor alle huwelijken het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Linter zullen een fantastische impressie nalaten op de genodigden op uw huwelijk. In de grote veranda met prachtig panorama kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste ruimtes zijn klassevol aangekleed voor uiteenlopende evenementen (huwelijken,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor kleine of grote feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De klassevolle zalen bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de allerbeste huwelijken en andere feesten in Linter en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties buiten

Als het weer er geschikt voor is, is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor openluchtrecepties die uw huwelijk nog net dat beetje extra bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de mooiste plaatjes in de omgeving van Linter. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, feeërieke tuin terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun sas voelen op uw huwelijk!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde huwelijken

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijk in ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een huwelijk een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

100% georganiseerde huwelijken in een stijlvol decor

De vriendelijke eigenaars bijgestaan door hun bekwame medewerkersteam maken uw huwelijk in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat onontbeerlijk is om feesten zoals huwelijken tot een weergaloos succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, beleefde bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In goed overleg met de klant, realiseren zij uw ‘droomhuwelijk’. U wordt bij ons van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Linter is trouwens zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot te bereiken.