• Uniek Huwelijk bij Linde
  • Uniek Huwelijk bij Linde
  • Uniek Huwelijk bij Linde

Huwelijk Linde

Huwelijk Linde

Het Posthof, een prachtlocatie voor huwelijken bij Linde.

Bent u op zoek naar een geweldige prachtsetting voor een huwelijk bij Linde? Wilt u een huwelijk organiseren op een geweldige landelijke prachtlocatie? Het Posthof met zijn schitterende zalen en tuin is de ultieme locatie voor allerlei soorten evenementen zoals een huwelijk.Niet enkel de fraaie feestzalen (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle huwelijken het geschikte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Linde zullen een fantastische indruk nalaten op de genodigden van uw huwelijk. In de grote veranda met mooi panorama kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde feestruimtes zijn stijlvol ingericht voor alle feestelijkheden (huwelijken,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor festiviteiten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale plek. De klassevolle feestzalen bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de beste huwelijken en andere feesten in Linde en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties in de buitenlucht

Als het weer het toelaat, is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw huwelijk nog net dat beetje extra bieden. Het is één van de fraaiste plekjes bij Linde. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de zalige, sprookjesachtige tuin terwijl de ‘kids’ lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw huwelijk!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde huwelijken

Iedereen komt aan z’n trekken op een huwelijk in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden met dank aan de perfect uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een huwelijk een herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met u komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder uitgebreid.

Tip top afgewerkte huwelijken in een stijlvol decor

De behulpzame uitbaters bijgestaan door hun professionele medewerkersteam maken uw huwelijk in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat van belang is om evenementen zoals huwelijken tot een overweldigend succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, beleefde bediening, snelle service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In nauw overleg met de cliënt, creëren zij uw ‘droomhuwelijk’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Linde is trouwens zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot bereikbaar.