• Uniek Huwelijk bij Leuven
  • Uniek Huwelijk bij Leuven
  • Uniek Huwelijk bij Leuven

Huwelijk Leuven

Huwelijk Leuven

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een ideale locatie voor huwelijken bij Leuven.

Op zoek naar een huwelijk in een fijne landelijke locatie bij Leuven? Het fijne feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor uiteenlopende evenementen.Niet enkel de authentieke feestruimtes (van 30 tot 300 genodigden om voor alle huwelijken het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (buitenrecepties!) bij Leuven zullen een fantastische impressie nalaten op de genodigden van uw huwelijk. In de grote veranda met prachtig uitzicht kunnen de binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste zalen zijn klassevol ingericht voor alle soorten evenementen (huwelijken,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De klassevolle feestruimtes bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de beste huwelijken en andere feesten in Leuven en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor openluchtrecepties

Indien het weer goed is, is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor openluchtrecepties die uw huwelijk net dat tikje extra cachet verschaffen. Het is een van de meest idyllische plekjes bij Leuven. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, feeërieke tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun sas voelen op uw huwelijk!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke huwelijken

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijk in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een huwelijk een herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de cliënt komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is zeer uitgebreid.

Tip top georganiseerde huwelijken met alles erop en eraan

De gedreven eigenaars bijgestaan door het bekwame team maken uw huwelijk in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals huwelijken tot een overweldigend succes te maken. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In samenspraak met de cliënt, realiseren zij uw ‘droomhuwelijk’. U wordt hier van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Leuven is trouwens zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed te bereiken.