• Mooi Huwelijk nabij Landen
  • Mooi Huwelijk nabij Landen
  • Mooi Huwelijk nabij Landen

Huwelijk Landen

Huwelijk Landen

Het Posthof, een perfecte locatie voor huwelijken bij Landen.

Zoekt u een plek voor een huwelijk bij Landen in een fijne landelijke droomlocatie? Het Posthof met zijn geweldige zalen en tuin is de gedroomde locatie voor uiteenlopende soorten gelegenheden zoals een huwelijk.Niet alleen de authentieke zalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle huwelijken het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (buitenrecepties) bij Landen zullen een fantastische indruk sorteren op de gasten van uw huwelijk. In de gerieflijke veranda met fantastisch uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste zalen zijn stijlvol ingericht voor alle events (huwelijken,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen locatie. De stijlvolle zalen verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de allerbeste huwelijken en andere feesten in Landen en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties buiten

Wanneer het weer het toelaat, is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor buitenrecepties die uw huwelijk net dat tikje extra geven. Ons domein is een van de meest idyllische plaatjes nabij Landen. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de knappe, feeërieke tuin terwijl de kinderen heerlijk kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun sas voelen op uw huwelijk!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde huwelijken

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijk in ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een huwelijk een herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de klant komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is verrassend gevarieerd.

Tip top georganiseerde huwelijken in een stijlvol decor

De behulpzame uitbaters bijgestaan door het professionele medewerkersteam maken uw huwelijk in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat onontbeerlijk is om feesten zoals huwelijken tot een eclatant succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In samenspraak met de opdrachtgever, construeren zij uw ‘droomhuwelijk’. U wordt hier van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Landen is bovendien zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed bereikbaar.