• Mooi Huwelijk nabij Kortenbos
  • Mooi Huwelijk nabij Kortenbos
  • Mooi Huwelijk nabij Kortenbos

Huwelijk Kortenbos

Huwelijk Kortenbos

Het Posthof, een droomlocatie voor huwelijken bij Kortenbos.

Op zoek naar een huwelijk in een aantrekkelijke landelijke setting bij Kortenbos? Het Posthof met zijn prachtige zalen en tuin is de perfecte locatie voor uiteenlopende soorten evenementen zoals een huwelijk.Niet enkel de fraaie feestruimtes (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle huwelijken het geschikte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (buitenrecepties) bij Kortenbos zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de genodigden op uw huwelijk. In de grote veranda met mooi uitzicht kunnen binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde feestzalen zijn klassevol aangekleed voor alle feestelijkheden (huwelijken,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor festiviteiten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De stijlvolle feestzalen verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de beste huwelijken en andere feesten in Kortenbos en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer er geschikt voor is, dan is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor buitenrecepties die uw huwelijk net dat beetje extra bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de meest idyllische plekjes nabij Kortenbos. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, sfeervolle tuinen terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun sas voelen op uw huwelijk!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke huwelijken

Iedereen komt aan z’n trekken op een huwelijk in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een huwelijk een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend uitgebreid.

100% afgewerkte huwelijken in een stijlvol decor

De behulpzame eigenaars bijgestaan door hun bekwame team maken uw huwelijk in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat van belang is om aangelegenheden zoals huwelijken tot een weergaloos succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, beleefde bediening, vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In samenspraak met de klant, realiseren zij uw ‘droomhuwelijk’. U wordt bij ons van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Kortenbos is bovendien zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot bereikbaar.