• Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]

Huwelijk Kortenaken

Huwelijk Kortenaken

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een toplocatie voor huwelijken bij Kortenaken.

Op zoek naar een huwelijk in een wondermooie landelijke setting bij Kortenaken? Het Posthof met zijn bekoorlijke zalen en tuin is de perfecte locatie voor allerlei soorten aangelegenheden zoals een huwelijk.Niet enkel de authentieke zalen (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle huwelijken het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Kortenaken zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de gasten op uw huwelijk. In de gerieflijke veranda met mooi uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene feestzalen zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor uiteenlopende events (huwelijken,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor feesten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen plek. De klassevolle zalen verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de beste huwelijken en andere feesten in Kortenaken en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties in de buitenlucht

Als het weer het toelaat, dan is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor buitenrecepties die uw huwelijk nog net dat tikje extra cachet verschaffen. Ons domein is een van de fraaiste plekjes bij Kortenaken. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de inspirerende, sfeervolle tuin terwijl de kinderen lekker kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun element voelen op uw huwelijk!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke huwelijken

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijk in ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een huwelijk een heugelijke herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met u komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder gevarieerd.

Perfect georganiseerde huwelijken met alles erop en eraan

De enthousiaste uitbaters bijgestaan door hun professionele medewerkersteam maken uw huwelijk in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat van belang is om evenementen zoals huwelijken tot een weergaloos succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In duidelijk overleg met de organisator, realiseren zij uw ‘droomhuwelijk’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle soorten formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Kortenaken is bovendien zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed bereikbaar.