• Uniek Huwelijk nabij Korbeek-Lo
  • Uniek Huwelijk nabij Korbeek-Lo
  • Uniek Huwelijk nabij Korbeek-Lo

Huwelijk Korbeek-Lo

Huwelijk Korbeek-Lo

Het Posthof, een prachtsetting voor huwelijken bij Korbeek-Lo.

Op zoek naar een huwelijk in een aangename idyllische locatie bij Korbeek-Lo? Het Posthof met zijn lieflijke zalen en tuin is de ideale locatie voor allerlei soorten gelegenheden zoals een huwelijk.Niet enkel de fraaie feestzalen (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle huwelijken het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Korbeek-Lo zullen een fantastische impressie nalaten op de genodigden op uw huwelijk. In de gerieflijke veranda met fantastisch uitzicht kunnen binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde zalen zijn klassevol ingericht voor uiteenlopende events (huwelijken,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor festiviteiten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een uitgelezen setting. De gezellige feestruimtes bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de allerbeste huwelijken en andere feesten in Korbeek-Lo en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties buiten

Indien het weer goed is, dan is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor buitenrecepties die uw huwelijk net dat tikkeltje extra bieden. Het is een van de fraaiste plaatjes in de buurt van Korbeek-Lo. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de inspirerende, sfeervolle tuinen terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun element voelen op uw huwelijk!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke huwelijken

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijk in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden dankzij de perfect uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een huwelijk een herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de smakelijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met u komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is zeer gevarieerd.

Netjes georganiseerde huwelijken met alles erop en eraan

De behulpzame uitbaters met hun bekwame team maken uw huwelijk in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals huwelijken tot een eclatant succesverhaal te maken. Oog voor detail, vriendelijke bediening, snelle service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In samenspraak met de cliënt, realiseren zij uw ‘droomhuwelijk’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Korbeek-Lo is trouwens zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed bereikbaar.