• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Huwelijk Kessel-Lo

Huwelijk Kessel-Lo

Het Posthof, een gedroomde plek voor huwelijken bij Kessel-Lo.

Bent u op zoek naar een bekoorlijke plek voor een huwelijk bij Kessel-Lo? Wilt u een huwelijk organiseren op een geweldige landelijke prachtlocatie? Het lieflijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor uiteenlopende aangelegenheden.Niet enkel de fraaie feestzalen (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle huwelijken het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Kessel-Lo zullen een fantastische indruk sorteren op de gasten op uw huwelijk. In de ruime veranda met fantastisch panorama kunnen de binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene ruimtes zijn sfeervol ingericht voor uiteenlopende feesten (huwelijken,…). Voor zowel professionele meetings als voor festiviteiten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een ideale setting. De gezellige feestruimtes bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de allerbeste huwelijken en andere feesten in Kessel-Lo en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Indien het weer goed is, dan is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor buitenrecepties die uw huwelijk nog net dat beetje extra cachet verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de meest idyllische plekjes bij Kessel-Lo. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de zalige, sprookjesachtige tuin terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun element voelen op uw huwelijk!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke huwelijken

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijk in ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een huwelijk een herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de klant komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend uitgebreid.

100% georganiseerde huwelijken in een stijlvol decor

De behulpzame eigenaars bijgestaan door hun bekwame team maken uw huwelijk in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat van belang is om evenementen zoals huwelijken tot een eclatant succes te maken. Streven naar perfectie, coulante bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In samenspraak met de opdrachtgever, creëren zij uw ‘droomhuwelijk’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Kessel-Lo is bovendien zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot bereikbaar.