• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Huwelijk Kersbeek

Huwelijk Kersbeek

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde plek voor huwelijken bij Kersbeek.

Op zoek naar een huwelijk in een wondermooie idyllische locatie bij Kersbeek? Het Posthof met zijn fijne zalen en tuin is de gedroomde locatie voor uiteenlopende soorten aangelegenheden zoals een huwelijk.Niet enkel de authentieke zalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle huwelijken het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (buitenrecepties) bij Kersbeek zullen een fantastische indruk sorteren op de gasten van uw huwelijk. In de grote veranda met fantastisch panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde feestruimtes zijn sfeervol ingericht voor alle soorten feestelijkheden (huwelijken,…). Voor zowel professionele meetings als voor festiviteiten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een ideale setting. De stijlvolle feestzalen verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de allerbeste huwelijken en andere feesten in Kersbeek en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor buitenrecepties

Indien het weer goed is, is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor buitenrecepties die uw huwelijk net dat tikje extra bieden. Ons domein is een van de mooiste plekjes bij Kersbeek. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de zalige, feeërieke tuin terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun element voelen op uw huwelijk!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke huwelijken

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijk in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden dankzij de perfect uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een huwelijk een herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met u komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend uitgebreid.

Perfect afgewerkte huwelijken met alles erop en eraan

De gedreven uitbaters bijgestaan door het professionele medewerkersteam maken uw huwelijk in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat nodig is om aangelegenheden zoals huwelijken tot een eclatant succesverhaal te maken. Oog voor detail, beleefde bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In nauw overleg met de klant, creëren zij uw ‘droomhuwelijk’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Kersbeek is trouwens zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot bereikbaar.