• Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]

Huwelijk Kampenhout

Huwelijk Kampenhout

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde locatie voor huwelijken bij Kampenhout.

Op zoek naar een huwelijk in een wondermooie landelijke locatie bij Kampenhout? Het Posthof met zijn fijne zalen en tuin is de ideale locatie voor allerlei soorten evenementen zoals een huwelijk.Niet alleen de authentieke feestzalen (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle huwelijken het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (buitenrecepties) bij Kampenhout zullen een fantastische indruk sorteren op de gasten van uw huwelijk. In de ruime veranda met fantastisch panorama kunnen de binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste ruimtes zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor alle soorten feesten (huwelijken,…). Voor zowel professionele meetings als voor grote of kleine feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een geschikte locatie. De stijlvolle feestzalen verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de beste huwelijken en andere feesten in Kampenhout en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties buiten

Wanneer het weer er geschikt voor is, dan is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor openluchtrecepties die uw huwelijk net dat tikkeltje extra cachet geven. Het is een van de fraaiste plaatjes bij Kampenhout. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de inspirerende, sprookjesachtige tuinen terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun sas voelen op uw huwelijk!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde huwelijken

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijk in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een huwelijk een herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de lekkerste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend uitgebreid.

Netjes afgewerkte huwelijken met alles erop en eraan

De vriendelijke uitbaters bijgestaan door het professionele medewerkersteam maken uw huwelijk in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om feesten zoals huwelijken tot een weergaloos succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In samenspraak met de organisator, realiseren zij uw ‘droomhuwelijk’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Kampenhout is trouwens zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot te bereiken.