• Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]

Huwelijk Hoegaarden

Huwelijk Hoegaarden

Het Posthof, een prachtlocatie voor huwelijken bij Hoegaarden.

Op zoek naar een huwelijk in een wondermooie landelijke setting bij Hoegaarden? Het Posthof met zijn oogverblindende zalen en tuin is de ultieme locatie voor verschillende soorten evenementen zoals een huwelijk.Niet enkel de authentieke feestruimtes (van 30 tot 300 genodigden om voor alle huwelijken het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties) bij Hoegaarden zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de gasten op uw huwelijk. In de ruime veranda met fantastisch panorama kunnen de binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste zalen zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor alle soorten feestelijkheden (huwelijken,…). Voor zowel professionele meetings als voor grote of kleine feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De klassevolle zalen bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de beste huwelijken en andere feesten in Hoegaarden en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor buitenrecepties

Wanneer het weer het toelaat, dan is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor buitenrecepties die uw huwelijk net dat tikkeltje extra cachet geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de fraaiste plaatjes in de buurt van Hoegaarden. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, feeërieke tuinen terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw huwelijk!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke huwelijken

Iedereen komt aan z’n trekken op een huwelijk in ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden met dank aan de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een huwelijk een heugelijke herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

100% afgewerkte huwelijken in gezellige sfeer

De vriendelijke uitbaters met hun bekwame medewerkersteam maken uw huwelijk in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals huwelijken tot een eclatant succesverhaal te maken. Oog voor detail, hartelijke bediening, vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In goed overleg met de opdrachtgever, realiseren zij uw ‘droomhuwelijk’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Hoegaarden is bovendien zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed te bereiken.