• Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]

Huwelijk Heverlee

Huwelijk Heverlee

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een perfecte locatie voor huwelijken bij Heverlee.

Zoekt u een plek voor een huwelijk bij Heverlee in een lieflijke landelijke droomlocatie? Het bekoorlijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor uiteenlopende gelegenheden.Niet enkel de authentieke feestzalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle huwelijken het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Heverlee zullen een fantastische impressie sorteren op de gasten op uw huwelijk. In de ruime veranda met fraai panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste zalen zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor diverse feesten (huwelijken,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een gedroomde setting. De gezellige feestzalen bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de beste huwelijken en andere feesten in Heverlee en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties in de buitenlucht

Als het weer goed is, is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor buitenrecepties die uw huwelijk net dat tikje extra geven. Ons domein is een van de fraaiste plaatjes nabij Heverlee. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, sprookjesachtige tuin terwijl de kinderen zorgeloos kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun sas voelen op uw huwelijk!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde huwelijken

Iedereen komt aan z’n trekken op een huwelijk in ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een huwelijk een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de smakelijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend uitgebreid.

Tip top afgewerkte huwelijken in een stijlvol decor

De vriendelijke uitbaters bijgestaan door hun bekwame medewerkersteam maken uw huwelijk in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals huwelijken tot een weergaloos succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, beleefde bediening, snelle service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In duidelijk overleg met de cliënt, creëren zij uw ‘droomhuwelijk’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Heverlee is trouwens zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot bereikbaar.