• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Huwelijk Herent

Huwelijk Herent

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een ideale locatie voor huwelijken bij Herent.

Op zoek naar een huwelijk in een fijne landelijke locatie bij Herent? Het Posthof met zijn lieflijke zalen en tuin is de perfecte locatie voor allerlei soorten gelegenheden zoals een huwelijk.Niet enkel de fraaie feestruimtes (van 30 tot 300 gasten om voor alle huwelijken het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Herent zullen een fantastische indruk sorteren op de genodigden van uw huwelijk. In de grote veranda met adembenemend uitzicht kunnen binnenrecepties plaatshebben. De van verwarming en airco voorziene zalen zijn klassevol aangekleed voor diverse feesten (huwelijken,…). Voor zowel professionele meetings als voor feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte locatie. De klassevolle feestzalen verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de beste huwelijken en andere feesten in Herent en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties buiten

Wanneer het weer er geschikt voor is, is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor openluchtrecepties die uw huwelijk nog net dat tikje extra cachet verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de meest idyllische plekjes bij Herent. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, sfeervolle tuinen terwijl de ‘kids’ lekker kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun element voelen op uw huwelijk!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde huwelijken

Iedereen komt aan z’n trekken op een huwelijk in ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een huwelijk een herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met u komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder uitgebreid.

Perfect georganiseerde huwelijken in gezellige sfeer

De behulpzame uitbaters bijgestaan door het bekwame team maken uw huwelijk in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten wij wat van belang is om evenementen zoals huwelijken tot een weergaloos succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, hartelijke bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In nauw overleg met de organisator, realiseren zij uw ‘droomhuwelijk’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle soorten formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Herent is trouwens zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed te bereiken.