• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Huwelijk Hakendover

Huwelijk Hakendover

Het Posthof, een prachtlocatie voor huwelijken bij Hakendover.

Bent u op zoek naar een bekoorlijke prachtlocatie voor een huwelijk bij Hakendover? Wil u een huwelijk organiseren op een prachtige landelijke droomplek? Het fraaie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor verschillende aangelegenheden.Niet enkel de fraaie feestzalen (van 30 tot 300 genodigden om voor alle huwelijken het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (buitenrecepties!) bij Hakendover zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de genodigden van uw huwelijk. In de ruime veranda met adembenemend uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde feestruimtes zijn klassevol ingericht voor alle events (huwelijken,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een gedroomde setting. De gezellige feestruimtes verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de allerbeste huwelijken en andere feesten in Hakendover en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties buiten

Als het weer er geschikt voor is, is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw huwelijk nog net dat beetje extra cachet bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de fraaiste plaatjes in de omgeving van Hakendover. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de knappe, feeërieke tuinen terwijl de ‘kids’ lekker kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun sas voelen op uw huwelijk!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde huwelijken

Iedereen komt aan z’n trekken op een huwelijk in ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een huwelijk een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden verwend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met u komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

Tip top afgewerkte huwelijken in een stijlvol decor

De enthousiaste eigenaars bijgestaan door het professionele team maken uw huwelijk in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals huwelijken tot een eclatant succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, snelle service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In nauw overleg met de klant, realiseren zij uw ‘droomhuwelijk’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle soorten formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Hakendover is bovendien zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot te bereiken.