• Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]

Huwelijk Haasrode

Huwelijk Haasrode

Het Posthof, een gedroomde plek voor huwelijken bij Haasrode.

Op zoek naar een huwelijk in een geweldige idyllische locatie bij Haasrode? Het fijne feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor uiteenlopende aangelegenheden.Niet alleen de authentieke feestzalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle huwelijken het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Haasrode zullen een fantastische indruk sorteren op de gasten op uw huwelijk. In de gerieflijke veranda met prachtig panorama kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste feestzalen zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor diverse feestelijkheden (huwelijken,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde setting. De stijlvolle feestzalen verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de allerbeste huwelijken en andere feesten in Haasrode en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor openluchtrecepties

Indien het weer het toelaat, dan is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw huwelijk nog net dat tikje extra cachet bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de mooiste plekjes bij Haasrode. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun sas voelen op uw huwelijk!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde huwelijken

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijk in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een huwelijk een herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de smakelijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de klant komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder uitgebreid.

100% georganiseerde huwelijken in gezellige sfeer

De vriendelijke uitbaters met hun bekwame medewerkersteam maken uw huwelijk in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat nodig is om feesten zoals huwelijken tot een weergaloos succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, snelle service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In goed overleg met de klant, creëren zij uw ‘droomhuwelijk’. U wordt bij ons van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Haasrode is trouwens zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed te bereiken.