• Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]

Huwelijk Haacht

Huwelijk Haacht

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtplek voor huwelijken bij Haacht.

Zoekt u een plek voor een huwelijk bij Haacht in een fijne idyllische locatie? Het wondermooie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor uiteenlopende gelegenheden.Niet enkel de authentieke feestzalen (van 30 tot 300 gasten om voor alle huwelijken het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Haacht zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de gasten van uw huwelijk. In de ruime veranda met mooi panorama kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene feestruimtes zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor alle soorten events (huwelijken,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor festiviteiten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De stijlvolle zalen verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de allerbeste huwelijken en andere feesten in Haacht en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor openluchtrecepties

Als het weer het toelaat, dan is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor openluchtrecepties die uw huwelijk net dat tikkeltje extra cachet verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de meest idyllische plaatjes bij Haacht. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, feeërieke tuinen terwijl de kinderen lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw huwelijk!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke huwelijken

Iedereen komt aan z’n trekken op een huwelijk in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden met dank aan de perfect uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een huwelijk een herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder uitgebreid.

100% afgewerkte huwelijken met alles erop en eraan

De behulpzame eigenaars bijgestaan door hun professionele team maken uw huwelijk in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat van belang is om feesten zoals huwelijken tot een overweldigend succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, beleefde bediening, vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de klant, creëren zij uw ‘droomhuwelijk’. U wordt hier van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle soorten formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Haacht is trouwens zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot te bereiken.