• Uniek Huwelijk bij Glabbeek
  • Uniek Huwelijk bij Glabbeek
  • Uniek Huwelijk bij Glabbeek

Huwelijk Glabbeek

Huwelijk Glabbeek

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een uitgelezen locatie voor huwelijken bij Glabbeek.

Op zoek naar een huwelijk in een wondermooie idyllische locatie bij Glabbeek? Het bekoorlijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor verschillende gelegenheden.Niet enkel de authentieke feestruimtes (van 30 tot 300 genodigden om voor alle huwelijken het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Glabbeek zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de genodigden van uw huwelijk. In de gerieflijke veranda met fantastisch panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste ruimtes zijn sfeervol aangekleed voor diverse feesten (huwelijken,…). Voor zowel professionele meetings als voor kleine of grote feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een geschikte locatie. De klassevolle zalen bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de beste huwelijken en andere feesten in Glabbeek en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties in de buitenlucht

Indien het weer het toelaat, is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw huwelijk net dat beetje extra bieden. Ons domein is een van de mooiste plaatjes in de buurt van Glabbeek. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, sfeervolle tuin terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun sas voelen op uw huwelijk!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke huwelijken

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijk in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden dankzij de perfect uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een huwelijk een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden verwend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de klant komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is zeer uitgebreid.

Perfect georganiseerde huwelijken in gezellige sfeer

De behulpzame eigenaars met het professionele medewerkersteam maken uw huwelijk in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten wij wat nodig is om aangelegenheden zoals huwelijken tot een weergaloos succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, vriendelijke bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In goed overleg met de klant, realiseren zij uw ‘droomhuwelijk’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Glabbeek is bovendien zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot te bereiken.