• Prachtig Huwelijk bij Gingelom
  • Prachtig Huwelijk bij Gingelom
  • Prachtig Huwelijk bij Gingelom

Huwelijk Gingelom

Huwelijk Gingelom

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtlocatie voor huwelijken bij Gingelom.

Op zoek naar een huwelijk in een oogverblindende landelijke setting bij Gingelom? Het fraaie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende evenementen.Niet enkel de fraaie feestruimtes (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle huwelijken het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Gingelom zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de genodigden op uw huwelijk. In de gerieflijke veranda met adembenemend uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde ruimtes zijn stijlvol ingericht voor alle events (huwelijken,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte plek. De stijlvolle zalen bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de beste huwelijken en andere feesten in Gingelom en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor buitenrecepties

Als het weer er geschikt voor is, is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw huwelijk net dat beetje extra cachet geven. Het is een van de meest idyllische plekjes nabij Gingelom. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, sprookjesachtige tuinen terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw huwelijk!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde huwelijken

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijk in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een huwelijk een herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is zeer uitgebreid.

Perfect georganiseerde huwelijken met alles erop en eraan

De behulpzame uitbaters bijgestaan door het professionele medewerkersteam maken uw huwelijk in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals huwelijken tot een eclatant succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, coulante bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In duidelijk overleg met de cliënt, construeren zij uw ‘droomhuwelijk’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle soorten formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Gingelom is trouwens zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot te bereiken.