• Fantastisch Huwelijk nabij Budingen
  • Fantastisch Huwelijk nabij Budingen
  • Fantastisch Huwelijk nabij Budingen

Huwelijk Budingen

Huwelijk Budingen

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een toplocatie voor huwelijken bij Budingen.

Zoekt u een plek voor een huwelijk bij Budingen in een fijne landelijke droomlocatie? Het wondermooie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor verschillende evenementen.Niet alleen de authentieke feestzalen (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle huwelijken het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (buitenrecepties) bij Budingen zullen een fantastische indruk sorteren op de genodigden op uw huwelijk. In de gerieflijke veranda met prachtig uitzicht kunnen binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde zalen zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor alle soorten evenementen (huwelijken,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor festiviteiten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De klassevolle zalen bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de allerbeste huwelijken en andere feesten in Budingen en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor openluchtrecepties

Als het weer er geschikt voor is, dan is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor openluchtrecepties die uw huwelijk nog net dat beetje extra geven. Het is één van de mooiste plekjes in de omgeving van Budingen. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, feeërieke tuin terwijl de kinderen heerlijk kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw huwelijk!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke huwelijken

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijk in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een huwelijk een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend gevarieerd.

Tip top afgewerkte huwelijken met alles erop en eraan

De gedreven eigenaars met het professionele medewerkersteam maken uw huwelijk in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat nodig is om evenementen zoals huwelijken tot een eclatant succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In nauw overleg met de organisator, construeren zij uw ‘droomhuwelijk’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Budingen is trouwens zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed te bereiken.