• Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]

Huwelijk Boutersem

Huwelijk Boutersem

Het Posthof, een ideale locatie voor huwelijken bij Boutersem.

Bent u op zoek naar een fraaie prachtsetting voor een huwelijk bij Boutersem? Wilt u een huwelijk organiseren op een bekoorlijke idyllische prachtlocatie? Het Posthof met zijn schitterende zalen en tuin is de ultieme locatie voor verschillende soorten aangelegenheden zoals een huwelijk.Niet enkel de authentieke zalen (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle huwelijken het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties!) bij Boutersem zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de gasten op uw huwelijk. In de gerieflijke veranda met prachtig uitzicht kunnen binnenrecepties plaatshebben. De van verwarming en airco voorziene feestruimtes zijn stijlvol aangekleed voor alle feesten (huwelijken,…). Voor zowel professionele meetings als voor feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte plek. De gezellige feestruimtes bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de beste huwelijken en andere feesten in Boutersem en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor openluchtrecepties

Indien het weer goed is, dan is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw huwelijk nog net dat tikkeltje extra cachet verschaffen. Het is één van de meest idyllische plaatjes nabij Boutersem. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, sfeervolle tuinen terwijl de ‘kids’ lekker kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun element voelen op uw huwelijk!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke huwelijken

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijk in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een huwelijk een heugelijke herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is zeer gevarieerd.

100% afgewerkte huwelijken in gezellige sfeer

De enthousiaste eigenaars met hun bekwame team maken uw huwelijk in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat nodig is om feesten zoals huwelijken tot een weergaloos succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, hartelijke bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In goed overleg met de cliënt, construeren zij uw ‘droomhuwelijk’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Boutersem is bovendien zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed te bereiken.