• Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]

Huwelijk Borlo

Huwelijk Borlo

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een ideale locatie voor huwelijken bij Borlo.

Bent u op zoek naar een bekoorlijke prachtplek voor een huwelijk bij Borlo? Wil u een huwelijk organiseren op een fraaie landelijke droomplek? Het aangename feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor uiteenlopende evenementen.Niet enkel de fraaie feestruimtes (van 30 tot 300 gasten om voor alle huwelijken het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties) bij Borlo zullen een fantastische impressie sorteren op de gasten op uw huwelijk. In de ruime veranda met mooi uitzicht kunnen de binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene feestzalen zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor uiteenlopende events (huwelijken,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor kleine of grote feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De stijlvolle feestruimtes verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de beste huwelijken en andere feesten in Borlo en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor buitenrecepties

Wanneer het weer het toelaat, dan is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw huwelijk nog net dat tikkeltje extra verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de meest idyllische plaatjes in de buurt van Borlo. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, sprookjesachtige tuinen terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun sas voelen op uw huwelijk!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke huwelijken

Iedereen komt aan z’n trekken op een huwelijk in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de perfect gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een huwelijk een herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met u komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder gevarieerd.

100% georganiseerde huwelijken in gezellige sfeer

De behulpzame uitbaters met hun bekwame medewerkersteam maken uw huwelijk in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat van belang is om evenementen zoals huwelijken tot een overweldigend succes te maken. Oog voor detail, coulante bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In nauw overleg met de cliënt, creëren zij uw ‘droomhuwelijk’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Borlo is trouwens zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot bereikbaar.