• Fantastisch Huwelijk bij Blanden
  • Fantastisch Huwelijk bij Blanden
  • Fantastisch Huwelijk bij Blanden

Huwelijk Blanden

Huwelijk Blanden

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtlocatie voor huwelijken bij Blanden.

Zoekt u een plaats voor een huwelijk bij Blanden in een bekoorlijke landelijke locatie? Het Posthof met zijn fraaie zalen en tuin is de gedroomde locatie voor uiteenlopende soorten evenementen zoals een huwelijk.Niet enkel de fraaie feestzalen (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle huwelijken het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Blanden zullen een fantastische indruk sorteren op de gasten van uw huwelijk. In de grote veranda met adembenemend uitzicht kunnen de binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde zalen zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor alle soorten feesten (huwelijken,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor festiviteiten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een ideale plek. De stijlvolle feestzalen bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de allerbeste huwelijken en andere feesten in Blanden en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties in de buitenlucht

Als het weer het toelaat, dan is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw huwelijk net dat tikkeltje extra verschaffen. Ons domein is een van de meest idyllische plekjes in de omgeving van Blanden. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, sprookjesachtige tuinen terwijl de ‘kids’ lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun sas voelen op uw huwelijk!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde huwelijken

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijk in ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een huwelijk een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden verwend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met u komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is zeer uitgebreid.

100% georganiseerde huwelijken in een stijlvol decor

De vriendelijke uitbaters met hun bekwame medewerkersteam maken uw huwelijk in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat van belang is om aangelegenheden zoals huwelijken tot een weergaloos succesverhaal te maken. Oog voor detail, beleefde bediening, snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In duidelijk overleg met de organisator, construeren zij uw ‘droomhuwelijk’. U wordt hier van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Blanden is bovendien zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot bereikbaar.