• Leuk Huwelijk nabij Binkom
  • Leuk Huwelijk nabij Binkom
  • Leuk Huwelijk nabij Binkom

Huwelijk Binkom

Huwelijk Binkom

Het Posthof, een perfecte locatie voor huwelijken bij Binkom.

Bent u op zoek naar een oogverblindende prachtsetting voor een huwelijk bij Binkom? Wilt u een huwelijk organiseren op een mooie landelijke prachtlocatie? Het Posthof met zijn fijne zalen en tuin is de ultieme locatie voor verschillende soorten gelegenheden zoals een huwelijk.Niet alleen de authentieke feestruimtes (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle huwelijken het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (buitenrecepties) bij Binkom zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de genodigden op uw huwelijk. In de gerieflijke veranda met mooi panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste zalen zijn sfeervol ingericht voor uiteenlopende events (huwelijken,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor festiviteiten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een uitgelezen setting. De klassevolle zalen bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de allerbeste huwelijken en andere feesten in Binkom en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor buitenrecepties

Wanneer het weer goed is, dan is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor buitenrecepties die uw huwelijk nog net dat tikkeltje extra cachet verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de mooiste plekjes in de omgeving van Binkom. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, sprookjesachtige tuin terwijl de kinderen lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun sas voelen op uw huwelijk!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke huwelijken

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijk in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden dankzij de perfect uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een huwelijk een herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden verwend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder gevarieerd.

Tip top afgewerkte huwelijken met alles erop en eraan

De gedreven uitbaters met het professionele medewerkersteam maken uw huwelijk in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat van belang is om evenementen zoals huwelijken tot een eclatant succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, coulante bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In samenspraak met de klant, realiseren zij uw ‘droomhuwelijk’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Binkom is trouwens zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed te bereiken.