• Leuk Huwelijk bij Bierbeek
  • Leuk Huwelijk bij Bierbeek
  • Leuk Huwelijk bij Bierbeek

Huwelijk Bierbeek

Huwelijk Bierbeek

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtlocatie voor huwelijken bij Bierbeek.

Zoekt u een plaats voor een huwelijk bij Bierbeek in een lieflijke landelijke locatie? Het lieflijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor uiteenlopende gelegenheden.Niet alleen de fraaie feestzalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle huwelijken het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Bierbeek zullen een fantastische indruk nalaten op de genodigden van uw huwelijk. In de ruime veranda met prachtig uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste feestzalen zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor alle soorten events (huwelijken,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor kleine of grote feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een ideale setting. De stijlvolle feestruimtes verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de beste huwelijken en andere feesten in Bierbeek en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties in de buitenlucht

Indien het weer het toelaat, dan is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor openluchtrecepties die uw huwelijk nog net dat tikje extra bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de mooiste plekjes nabij Bierbeek. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, sfeervolle tuin terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw huwelijk!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke huwelijken

Jong en oud komen aan hun trekken op een huwelijk in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk soort feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden met dank aan de zorgvuldig uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een huwelijk een herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder gevarieerd.

Perfect afgewerkte huwelijken met alles erop en eraan

De enthousiaste eigenaars bijgestaan door hun bekwame medewerkersteam maken uw huwelijk in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat van belang is om evenementen zoals huwelijken tot een overweldigend succes te maken. Streven naar perfectie, coulante bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In duidelijk overleg met de cliënt, creëren zij uw ‘droomhuwelijk’. U wordt hier van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Bierbeek is bovendien zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot bereikbaar.