• Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]

Doopfeest Zoutleeuw

Doopfeest Zoutleeuw

Het Posthof, een droomlocatie voor doopfeesten bij Zoutleeuw.

Op zoek naar een doopfeest in een fijne landelijke setting bij Zoutleeuw? Het Posthof met zijn prachtige zalen en tuin is de ideale locatie voor uiteenlopende soorten gelegenheden zoals een doopfeest.Niet enkel de fraaie feestruimtes (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle doopfeesten het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Zoutleeuw zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de genodigden van uw doopfeest. In de grote veranda met fantastisch uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde feestzalen zijn stijlvol aangekleed voor uiteenlopende evenementen (doopfeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor festiviteiten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De klassevolle feestzalen bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de beste doopfeesten en andere feesten in Zoutleeuw en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer het toelaat, dan is de bekoorlijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw doopfeest net dat beetje extra cachet bieden. Het is een van de meest idyllische plaatjes nabij Zoutleeuw. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de inspirerende, feeërieke tuin terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun sas voelen op uw doopfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde doopfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een doopfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden dankzij de perfect uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een doopfeest een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is zeer uitgebreid.

Tip top afgewerkte doopfeesten in een stijlvol decor

De gedreven uitbaters bijgestaan door het bekwame team maken uw doopfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om feesten zoals doopfeesten tot een overweldigend succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, vriendelijke bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In samenspraak met de cliënt, construeren zij uw ‘droomdoopfeest’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Zoutleeuw is trouwens zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot te bereiken.