• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Doopfeest Winksele

Doopfeest Winksele

Het Posthof, een droomlocatie voor doopfeesten bij Winksele.

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een doopfeest bij Winksele? Wil u een doopfeest organiseren op een oogverblindende landelijke plek? Het fijne feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor verschillende aangelegenheden.Niet enkel de fraaie feestzalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle doopfeesten het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Winksele zullen een fantastische indruk sorteren op de genodigden op uw doopfeest. In de grote veranda met mooi uitzicht kunnen binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde zalen zijn sfeervol ingericht voor alle feestelijkheden (doopfeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor grote of kleine feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een geschikte locatie. De gezellige feestruimtes verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de beste doopfeesten en andere feesten in Winksele en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor openluchtrecepties

Als het weer er geschikt voor is, is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor openluchtrecepties die uw doopfeest nog net dat tikje extra verschaffen. Ons domein is één van de mooiste plekjes nabij Winksele. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de inspirerende, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw doopfeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke doopfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een doopfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden met dank aan de perfect uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een doopfeest een herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de smakelijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder uitgebreid.

Perfect georganiseerde doopfeesten met alles erop en eraan

De enthousiaste uitbaters met het professionele medewerkersteam maken uw doopfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals doopfeesten tot een weergaloos succes te maken. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In duidelijk overleg met de opdrachtgever, creëren zij uw ‘droomdoopfeest’. U wordt hier van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Winksele is bovendien zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed te bereiken.