• Prachtig Doopfeest nabij Wilsele
  • Prachtig Doopfeest nabij Wilsele
  • Prachtig Doopfeest nabij Wilsele

Doopfeest Wilsele

Doopfeest Wilsele

Het Posthof, een prachtplek voor doopfeesten bij Wilsele.

Zoekt u een plek voor een doopfeest bij Wilsele in een fraaie landelijke droomlocatie? Het Posthof met zijn wondermooie zalen en tuin is de ideale locatie voor uiteenlopende soorten aangelegenheden zoals een doopfeest.Niet alleen de authentieke zalen (van 30 tot 300 genodigden om voor alle doopfeesten het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Wilsele zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de gasten van uw doopfeest. In de gerieflijke veranda met prachtig panorama kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene ruimtes zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor alle soorten evenementen (doopfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor kleine of grote feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De stijlvolle feestzalen verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de allerbeste doopfeesten en andere feesten in Wilsele en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer het toelaat, dan is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw doopfeest nog net dat tikkeltje extra bieden. Het is één van de meest idyllische plekjes in de omgeving van Wilsele. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de inspirerende, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun element voelen op uw doopfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde doopfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een doopfeest in ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden dankzij de perfect uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een doopfeest een herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de lekkerste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is zeer gevarieerd.

Tip top georganiseerde doopfeesten met alles erop en eraan

De enthousiaste uitbaters met het bekwame medewerkersteam maken uw doopfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten wij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals doopfeesten tot een eclatant succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, coulante bediening, snelle service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In duidelijk overleg met de klant, realiseren zij uw ‘droomdoopfeest’. U wordt bij ons van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Wilsele is trouwens zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot bereikbaar.