• Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]

Doopfeest Wever

Doopfeest Wever

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een ideale locatie voor doopfeesten bij Wever.

Bent u op zoek naar een mooie prachtplek voor een doopfeest bij Wever? Wilt u een doopfeest organiseren op een lieflijke landelijke locatie? Het Posthof met zijn mooie zalen en tuin is de gedroomde locatie voor allerlei soorten evenementen zoals een doopfeest.Niet enkel de authentieke feestruimtes (voor 30 tot 300 gasten om voor alle doopfeesten het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties) bij Wever zullen een fantastische impressie sorteren op de genodigden op uw doopfeest. In de grote veranda met adembenemend uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde feestzalen zijn stijlvol aangekleed voor uiteenlopende events (doopfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor grote of kleine feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een uitgelezen setting. De klassevolle feestruimtes verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de allerbeste doopfeesten en andere feesten in Wever en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor openluchtrecepties

Indien het weer het toelaat, is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw doopfeest nog net dat beetje extra bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de mooiste plaatjes bij Wever. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, feeërieke tuin terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun element voelen op uw doopfeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke doopfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een doopfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden onder meer dankzij de perfect gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een doopfeest een herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is zeer uitgebreid.

100% georganiseerde doopfeesten in gezellige sfeer

De enthousiaste eigenaars bijgestaan door het professionele team maken uw doopfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten wij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals doopfeesten tot een eclatant succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, vriendelijke bediening, snelle service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In samenspraak met de cliënt, construeren zij uw ‘droomdoopfeest’. U wordt bij ons van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle soorten formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Wever is trouwens zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot te bereiken.