• Prachtig Doopfeest bij Wespelaar
  • Prachtig Doopfeest bij Wespelaar
  • Prachtig Doopfeest bij Wespelaar

Doopfeest Wespelaar

Doopfeest Wespelaar

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een droomlocatie voor doopfeesten bij Wespelaar.

Bent u op zoek naar een oogverblindende plek voor een doopfeest bij Wespelaar? Wil u een doopfeest organiseren op een geweldige idyllische droomlocatie? Het lieflijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor uiteenlopende gelegenheden.Niet alleen de authentieke feestruimtes (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle doopfeesten het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (buitenrecepties) bij Wespelaar zullen een fantastische indruk nalaten op de gasten op uw doopfeest. In de gerieflijke veranda met adembenemend uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste feestruimtes zijn stijlvol aangekleed voor uiteenlopende feestelijkheden (doopfeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een uitgelezen plek. De stijlvolle feestruimtes bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de allerbeste doopfeesten en andere feesten in Wespelaar en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor buitenrecepties

Wanneer het weer het toelaat, dan is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor buitenrecepties die uw doopfeest net dat beetje extra geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de fraaiste plaatjes bij Wespelaar. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de zalige, sprookjesachtige tuinen terwijl de ‘kids’ lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun sas voelen op uw doopfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke doopfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een doopfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden met dank aan de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een doopfeest een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden verwend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is zeer gevarieerd.

100% afgewerkte doopfeesten in gezellige sfeer

De enthousiaste eigenaars bijgestaan door het bekwame medewerkersteam maken uw doopfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten wij wat nodig is om aangelegenheden zoals doopfeesten tot een weergaloos succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, coulante bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In samenspraak met de organisator, construeren zij uw ‘droomdoopfeest’. U wordt bij ons van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Wespelaar is bovendien zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed te bereiken.