• Mooi Doopfeest bij Vlaams-Brabant
  • Mooi Doopfeest bij Vlaams-Brabant
  • Mooi Doopfeest bij Vlaams-Brabant

Doopfeest Vlaams-Brabant

Doopfeest Vlaams-Brabant

Het Posthof, een ideale locatie voor doopfeesten bij Vlaams-Brabant.

Bent u op zoek naar een wondermooie prachtplek voor een doopfeest bij Vlaams-Brabant? Wil u een doopfeest organiseren op een fraaie idyllische prachtlocatie? Het fraaie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor verschillende aangelegenheden.Niet alleen de fraaie feestruimtes (van 30 tot 300 gasten om voor alle doopfeesten het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Vlaams-Brabant zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de gasten op uw doopfeest. In de grote veranda met prachtig panorama kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene zalen zijn stijlvol en sfeervol ingericht voor alle soorten events (doopfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor grote of kleine feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een gedroomde setting. De klassevolle feestzalen bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de allerbeste doopfeesten en andere feesten in Vlaams-Brabant en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor buitenrecepties

Als het weer het toelaat, dan is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor buitenrecepties die uw doopfeest net dat tikje extra geven. Het is één van de fraaiste plaatjes in de buurt van Vlaams-Brabant. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de inspirerende, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun sas voelen op uw doopfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke doopfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een doopfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden met dank aan de perfect uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een doopfeest een heugelijke herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend gevarieerd.

100% afgewerkte doopfeesten met alles erop en eraan

De gedreven uitbaters met hun bekwame medewerkersteam maken uw doopfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat van belang is om aangelegenheden zoals doopfeesten tot een eclatant succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, beleefde bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In samenspraak met de cliënt, realiseren zij uw ‘droomdoopfeest’. U wordt hier van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Vlaams-Brabant is trouwens zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed te bereiken.