• Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]

Doopfeest Tienen

Doopfeest Tienen

Het Posthof, een uitgelezen locatie voor doopfeesten bij Tienen.

Zoekt u een plaats voor een doopfeest bij Tienen in een lieflijke idyllische locatie? Het Posthof met zijn wondermooie zalen en tuin is de perfecte locatie voor allerlei soorten aangelegenheden zoals een doopfeest.Niet alleen de fraaie feestzalen (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle doopfeesten het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Tienen zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de gasten van uw doopfeest. In de grote veranda met fantastisch uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste ruimtes zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor diverse feesten (doopfeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor festiviteiten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde setting. De klassevolle feestruimtes verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de allerbeste doopfeesten en andere feesten in Tienen en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor openluchtrecepties

Als het weer goed is, dan is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw doopfeest nog net dat tikje extra geven. Ons domein is een van de mooiste plekjes in de buurt van Tienen. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, feeërieke tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun element voelen op uw doopfeest!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke doopfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een doopfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden met dank aan de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een doopfeest een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder gevarieerd.

Netjes afgewerkte doopfeesten met alles erop en eraan

De behulpzame eigenaars met hun professionele medewerkersteam maken uw doopfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat nodig is om aangelegenheden zoals doopfeesten tot een eclatant succesverhaal te maken. Oog voor detail, beleefde bediening, vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In nauw overleg met de cliënt, construeren zij uw ‘droomdoopfeest’. U wordt bij ons van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Tienen is bovendien zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed te bereiken.