• Leuk Doopfeest bij Sint-Truiden
  • Leuk Doopfeest bij Sint-Truiden
  • Leuk Doopfeest bij Sint-Truiden

Doopfeest Sint-Truiden

Doopfeest Sint-Truiden

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een toplocatie voor doopfeesten bij Sint-Truiden.

Bent u op zoek naar een aangename plek voor een doopfeest bij Sint-Truiden? Wil u een doopfeest organiseren op een lieflijke idyllische locatie? Het fraaie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor verschillende aangelegenheden.Niet enkel de authentieke zalen (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle doopfeesten het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Sint-Truiden zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de genodigden van uw doopfeest. In de gerieflijke veranda met fantastisch uitzicht kunnen binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste zalen zijn klassevol ingericht voor uiteenlopende events (doopfeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor grote of kleine feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een geschikte plek. De klassevolle zalen verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de beste doopfeesten en andere feesten in Sint-Truiden en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties in de buitenlucht

Wanneer het weer het toelaat, is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor buitenrecepties die uw doopfeest net dat tikje extra cachet verschaffen. Het is een van de meest idyllische plekjes nabij Sint-Truiden. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw doopfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke doopfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een doopfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een doopfeest een heugelijke herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met u komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend uitgebreid.

Perfect afgewerkte doopfeesten in gezellige sfeer

De gedreven uitbaters met het professionele medewerkersteam maken uw doopfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten wij wat van belang is om feesten zoals doopfeesten tot een weergaloos succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, vriendelijke bediening, vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In duidelijk overleg met de klant, creëren zij uw ‘droomdoopfeest’. U wordt bij ons van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Sint-Truiden is bovendien zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed bereikbaar.