• Uniek Doopfeest nabij Pellenberg
  • Uniek Doopfeest nabij Pellenberg
  • Uniek Doopfeest nabij Pellenberg

Doopfeest Pellenberg

Doopfeest Pellenberg

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een toplocatie voor doopfeesten bij Pellenberg.

Op zoek naar een doopfeest in een geweldige idyllische setting bij Pellenberg? Het lieflijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor verschillende aangelegenheden.Niet alleen de authentieke feestruimtes (van 30 tot 300 genodigden om voor alle doopfeesten het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Pellenberg zullen een fantastische indruk nalaten op de genodigden op uw doopfeest. In de gerieflijke veranda met prachtig panorama kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De van verwarming en airco voorziene zalen zijn stijlvol aangekleed voor diverse feesten (doopfeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor kleine of grote feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde setting. De gezellige feestzalen bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de allerbeste doopfeesten en andere feesten in Pellenberg en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties in de buitenlucht

Indien het weer het toelaat, dan is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor buitenrecepties die uw doopfeest net dat tikkeltje extra geven. Het is één van de meest idyllische plekjes in de omgeving van Pellenberg. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, feeërieke tuin terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw doopfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde doopfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een doopfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een doopfeest een herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden verwend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met u komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder uitgebreid.

Netjes afgewerkte doopfeesten in een stijlvol decor

De enthousiaste uitbaters met hun bekwame team maken uw doopfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals doopfeesten tot een eclatant succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In samenspraak met de opdrachtgever, realiseren zij uw ‘droomdoopfeest’. U wordt hier van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Pellenberg is bovendien zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed bereikbaar.