• Leuk Doopfeest nabij Oplinter
  • Leuk Doopfeest nabij Oplinter
  • Leuk Doopfeest nabij Oplinter

Doopfeest Oplinter

Doopfeest Oplinter

Het Posthof, een toplocatie voor doopfeesten bij Oplinter.

Zoekt u een plaats voor een doopfeest bij Oplinter in een bekoorlijke landelijke locatie? Het bekoorlijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor verschillende aangelegenheden.Niet alleen de fraaie feestzalen (van 30 tot 300 gasten om voor alle doopfeesten het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties) bij Oplinter zullen een fantastische impressie sorteren op de gasten op uw doopfeest. In de ruime veranda met fantastisch uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde feestruimtes zijn sfeervol ingericht voor alle events (doopfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De klassevolle zalen bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de beste doopfeesten en andere feesten in Oplinter en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Wanneer het weer er geschikt voor is, is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor buitenrecepties die uw doopfeest nog net dat tikje extra verschaffen. Het is één van de mooiste plekjes nabij Oplinter. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, sfeervolle tuinen terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun sas voelen op uw doopfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde doopfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een doopfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een doopfeest een heugelijke herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de smakelijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met u komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

100% afgewerkte doopfeesten met alles erop en eraan

De enthousiaste eigenaars bijgestaan door het bekwame medewerkersteam maken uw doopfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat van belang is om evenementen zoals doopfeesten tot een eclatant succes te maken. Streven naar perfectie, coulante bediening, snelle service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In nauw overleg met de opdrachtgever, realiseren zij uw ‘droomdoopfeest’. U wordt hier van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Oplinter is trouwens zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed bereikbaar.