• Prachtig Doopfeest bij Neerwinden
  • Prachtig Doopfeest bij Neerwinden
  • Prachtig Doopfeest bij Neerwinden

Doopfeest Neerwinden

Doopfeest Neerwinden

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een uitgelezen locatie voor doopfeesten bij Neerwinden.

Bent u op zoek naar een aangename locatie voor een doopfeest bij Neerwinden? Wil u een doopfeest organiseren op een lieflijke idyllische locatie? Het lieflijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor verschillende evenementen.Niet alleen de fraaie feestzalen (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle doopfeesten het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Neerwinden zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de genodigden van uw doopfeest. In de ruime veranda met fantastisch panorama kunnen de binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene zalen zijn sfeervol ingericht voor uiteenlopende events (doopfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een geschikte plek. De gezellige feestzalen verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de allerbeste doopfeesten en andere feesten in Neerwinden en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer het toelaat, is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor buitenrecepties die uw doopfeest net dat beetje extra cachet geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de fraaiste plaatjes in de omgeving van Neerwinden. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, feeërieke tuinen terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun sas voelen op uw doopfeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke doopfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een doopfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de perfect gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een doopfeest een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de lekkerste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder gevarieerd.

Netjes georganiseerde doopfeesten met alles erop en eraan

De gedreven eigenaars met hun professionele team maken uw doopfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten wij wat nodig is om evenementen zoals doopfeesten tot een eclatant succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, coulante bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In samenspraak met de opdrachtgever, creëren zij uw ‘droomdoopfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle soorten formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Neerwinden is trouwens zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot te bereiken.