• Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]

Doopfeest Lubbeek

Doopfeest Lubbeek

Het Posthof, een uitgelezen locatie voor doopfeesten bij Lubbeek.

Zoekt u een plaats voor een doopfeest bij Lubbeek in een fraaie landelijke locatie? Het aantrekkelijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor verschillende evenementen.Niet alleen de authentieke feestzalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle doopfeesten het geschikte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Lubbeek zullen een fantastische impressie sorteren op de gasten op uw doopfeest. In de ruime veranda met mooi panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste ruimtes zijn sfeervol aangekleed voor alle feestelijkheden (doopfeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor grote of kleine feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De stijlvolle feestruimtes bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de beste doopfeesten en andere feesten in Lubbeek en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Wanneer het weer er geschikt voor is, dan is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw doopfeest net dat beetje extra geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de mooiste plaatjes bij Lubbeek. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de inspirerende, feeërieke tuinen terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun sas voelen op uw doopfeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke doopfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een doopfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de perfect gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een doopfeest een herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend uitgebreid.

Tip top georganiseerde doopfeesten met alles erop en eraan

De gedreven eigenaars met hun bekwame medewerkersteam maken uw doopfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten wij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals doopfeesten tot een weergaloos succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, coulante bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In goed overleg met de opdrachtgever, construeren zij uw ‘droomdoopfeest’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Lubbeek is trouwens zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed te bereiken.