• Leuk Doopfeest nabij Lovenjoel
  • Leuk Doopfeest nabij Lovenjoel
  • Leuk Doopfeest nabij Lovenjoel

Doopfeest Lovenjoel

Doopfeest Lovenjoel

Het Posthof, een gedroomde locatie voor doopfeesten bij Lovenjoel.

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke locatie voor een doopfeest bij Lovenjoel? Wil u een doopfeest organiseren op een mooie landelijke droomplek? Het fijne feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor verschillende evenementen.Niet alleen de authentieke feestruimtes (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle doopfeesten het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Lovenjoel zullen een fantastische indruk sorteren op de genodigden op uw doopfeest. In de ruime veranda met fantastisch uitzicht kunnen binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde feestruimtes zijn klassevol ingericht voor diverse feesten (doopfeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor festiviteiten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen setting. De stijlvolle feestruimtes bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de beste doopfeesten en andere feesten in Lovenjoel en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor openluchtrecepties

Indien het weer het toelaat, is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor buitenrecepties die uw doopfeest nog net dat tikkeltje extra bieden. Het is één van de meest idyllische plaatjes in de omgeving van Lovenjoel. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de knappe, feeërieke tuinen terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun sas voelen op uw doopfeest!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde doopfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een doopfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een doopfeest een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de lekkerste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder uitgebreid.

Tip top afgewerkte doopfeesten met alles erop en eraan

De vriendelijke uitbaters bijgestaan door het bekwame medewerkersteam maken uw doopfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat van belang is om feesten zoals doopfeesten tot een overweldigend succesverhaal te maken. Oog voor detail, vriendelijke bediening, vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In goed overleg met de opdrachtgever, creëren zij uw ‘droomdoopfeest’. U wordt bij ons van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Lovenjoel is trouwens zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed bereikbaar.