• Mooi Doopfeest bij Leuven
  • Mooi Doopfeest bij Leuven
  • Mooi Doopfeest bij Leuven

Doopfeest Leuven

Doopfeest Leuven

Het Posthof, een prachtplek voor doopfeesten bij Leuven.

Zoekt u een plek voor een doopfeest bij Leuven in een aantrekkelijke landelijke locatie? Het Posthof met zijn aantrekkelijke zalen en tuin is de ideale locatie voor verschillende soorten evenementen zoals een doopfeest.Niet enkel de fraaie feestzalen (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle doopfeesten het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (buitenrecepties) bij Leuven zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de gasten op uw doopfeest. In de ruime veranda met adembenemend uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De van verwarming en airco voorziene zalen zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor diverse events (doopfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor kleine of grote feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen locatie. De gezellige feestruimtes verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de allerbeste doopfeesten en andere feesten in Leuven en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties in de buitenlucht

Wanneer het weer het toelaat, dan is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw doopfeest nog net dat tikje extra bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de mooiste plaatjes in de omgeving van Leuven. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, sfeervolle tuinen terwijl de kinderen zorgeloos kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun element voelen op uw doopfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde doopfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een doopfeest in ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden met dank aan de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een doopfeest een herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder gevarieerd.

Perfect afgewerkte doopfeesten met alles erop en eraan

De behulpzame eigenaars bijgestaan door hun professionele medewerkersteam maken uw doopfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat van belang is om feesten zoals doopfeesten tot een eclatant succes te maken. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In duidelijk overleg met de opdrachtgever, construeren zij uw ‘droomdoopfeest’. U wordt hier van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle soorten formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Leuven is bovendien zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot bereikbaar.