• Uniek Doopfeest bij Landen
  • Uniek Doopfeest bij Landen
  • Uniek Doopfeest bij Landen

Doopfeest Landen

Doopfeest Landen

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtplek voor doopfeesten bij Landen.

Bent u op zoek naar een oogverblindende setting voor een doopfeest bij Landen? Wil u een doopfeest organiseren op een prachtige landelijke plek? Het geweldige feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende aangelegenheden.Niet alleen de fraaie feestruimtes (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle doopfeesten het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Landen zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de gasten op uw doopfeest. In de ruime veranda met fraai panorama kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste ruimtes zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor alle feesten (doopfeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een geschikte setting. De gezellige feestzalen verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de beste doopfeesten en andere feesten in Landen en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Wanneer het weer er geschikt voor is, is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw doopfeest nog net dat beetje extra bieden. Ons domein is een van de mooiste plekjes in de omgeving van Landen. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, sprookjesachtige tuin terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun element voelen op uw doopfeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde doopfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een doopfeest in ‘Het Posthof’. Voor elk soort feest (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een doopfeest een herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder gevarieerd.

Netjes georganiseerde doopfeesten in gezellige sfeer

De enthousiaste uitbaters met hun professionele medewerkersteam maken uw doopfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat nodig is om aangelegenheden zoals doopfeesten tot een weergaloos succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, beleefde bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In nauw overleg met de opdrachtgever, construeren zij uw ‘droomdoopfeest’. U wordt bij ons van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle soorten formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Landen is trouwens zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed te bereiken.