• Fantastisch Doopfeest bij Kortenbos
  • Fantastisch Doopfeest bij Kortenbos
  • Fantastisch Doopfeest bij Kortenbos

Doopfeest Kortenbos

Doopfeest Kortenbos

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een uitgelezen locatie voor doopfeesten bij Kortenbos.

Bent u op zoek naar een oogverblindende prachtplek voor een doopfeest bij Kortenbos? Wil u een doopfeest organiseren op een prachtige landelijke locatie? Het lieflijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor verschillende evenementen.Niet enkel de fraaie feestruimtes (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle doopfeesten het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (buitenrecepties) bij Kortenbos zullen een fantastische indruk sorteren op de gasten van uw doopfeest. In de ruime veranda met fantastisch uitzicht kunnen binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste zalen zijn klassevol ingericht voor alle soorten feestelijkheden (doopfeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor kleine of grote feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een uitgelezen plek. De klassevolle zalen verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de beste doopfeesten en andere feesten in Kortenbos en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties buiten

Wanneer het weer er geschikt voor is, dan is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor buitenrecepties die uw doopfeest nog net dat tikje extra cachet geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de fraaiste plekjes in de omgeving van Kortenbos. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, sprookjesachtige tuin terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun element voelen op uw doopfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke doopfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een doopfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een doopfeest een herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder uitgebreid.

Tip top georganiseerde doopfeesten in een stijlvol decor

De gedreven eigenaars met hun professionele medewerkersteam maken uw doopfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals doopfeesten tot een weergaloos succes te maken. Streven naar perfectie, coulante bediening, vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In samenspraak met de opdrachtgever, construeren zij uw ‘droomdoopfeest’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Kortenbos is bovendien zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed te bereiken.