• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Doopfeest Kortenaken

Doopfeest Kortenaken

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een perfecte locatie voor doopfeesten bij Kortenaken.

Op zoek naar een doopfeest in een wondermooie landelijke setting bij Kortenaken? Het Posthof met zijn aantrekkelijke zalen en tuin is de gedroomde locatie voor verschillende soorten gelegenheden zoals een doopfeest.Niet enkel de fraaie feestzalen (van 30 tot 300 genodigden om voor alle doopfeesten het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Kortenaken zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de gasten van uw doopfeest. In de ruime veranda met fraai uitzicht kunnen binnenrecepties plaatshebben. De van verwarming en airco voorziene zalen zijn klassevol aangekleed voor uiteenlopende feesten (doopfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor feesten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen locatie. De gezellige zalen verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de beste doopfeesten en andere feesten in Kortenaken en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties in de buitenlucht

Als het weer het toelaat, dan is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor openluchtrecepties die uw doopfeest net dat tikje extra bieden. Het is een van de meest idyllische plaatjes in de omgeving van Kortenaken. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, sprookjesachtige tuin terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw doopfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde doopfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een doopfeest in ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een doopfeest een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden verwend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de klant komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder uitgebreid.

100% georganiseerde doopfeesten in een stijlvol decor

De gedreven uitbaters bijgestaan door het bekwame medewerkersteam maken uw doopfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat van belang is om aangelegenheden zoals doopfeesten tot een weergaloos succes te maken. Oog voor detail, coulante bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In samenspraak met de klant, realiseren zij uw ‘droomdoopfeest’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Kortenaken is bovendien zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed te bereiken.